DOGECOIN JATUH BANGUN BALIK! MARKET CAP LEBIH $15 JUTA!

Minggu yang lalu merupakan saat yang paling bagus buat DOGE selepas beberapa bulan dengan prestasi yang tidak memberangsangkan.

Pada masa penulisan, harga memecoin itu telah didagangkan sekitar $0.116, menaik 96% sejak minggu lepas. Carta ini menunjukkan trend terkini dalam nilai kripto:

Walaupun, kenaikan mingguan kripto sangat menggagumkan, 24 jam lalunya tidak begitu baik. Dalam tempoh ini, memecoin asli ini telah menerima tekanan sekitar 13%.

Terdapat tanda-tanda whale akan dump semalam, setelah mereka mengalihkan jumlah coin yang besar ke exchanges. Tidak mustahil jika penjualan ini bertanggungjawab untuk harga yang terumbang-ambing hari ini.

Sebelum penurunan ini, harga DOGE telah naik lebih dari 110% dalam tujuh hari yang lepas. Namun begitu, tidak kira drawdown nya, terbuktilah coin ini telah menyaksikan perkembangan yang meletup baru-baru ini, dan hasilnya, memecoin ini telah naik kedudukannya dalam kripto teratas di senarai market cap.

Dogecoin ini telah naik ke kedudukan ke-lapan dalam kripto teratas dalam senarai market cap, melebih Cardano.

Walaupun terdapat jurang antara keduanya, sekitar $100 billion supaya DOGE perlu saksikan perkembangan berterusan dalam hari-hari akan datang jika ia akan ciptakan jarak yang selamat dari ADA.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *