ETHEREUM 2.0 BAKAL MELETUP! BETUL KE?

Dalam thread Twitter baru-baru ini, Cryptaleo telah bicarakan peluang Ethereum untuk mencapai tahap tertinggi sepanjang masa pada tahun ini atau pada masa datang. Menurutnya, jika Bitcoin sampai ke $32, 000 dan trading pair ETH/BTC uji semula pre-merge 0.15 ketinggian sepanjang masanya, kita bakal melihat Ethereum mencapai harga $4, 800.

Menurut pakar tersebut, jika ETH mencapai mana-mana sekitar paras ini, tidak mustahil kita akan menyaksikan reaksi meletup dari peminat mata wang kripto di sosial media atau di kripto Twitter. Namun begitu, jika perkara ini benar, kita patutnya fokuskan untuk menjana keuntungan kerana ini mungkin kemuncaknya yang paling ‘euforia’ sekali.

Pakar tersebut menyambung thread itu berkata senario yang pasti berlaku adalah Ethereum mencari resistance di pasaran kapitalisasi purata ketinggian sepanjang masa 0.72. Ini boleh jadi purata ETH/BTC yang dekat dengan 0.112 BTC dan harga tetap BTC $3,600 – ini kita ambil kira harga Bitcoin $32, 000.

Ciapan Crypto Kaleo di Twitter:

Dalam beberapa hari yang lepas, Bitcoin bergerak ke atas $24, 000 dalam masa yang singkat dan coin ini kini sangkat dengan $23, 800. Ini juga membantu Ethereum berkembang 10% dalam mas 7 hari lepas, hampir berkali ganda sama perkembangan yang dialami Bitcoin dalam masa yang sama. Ethereum , pula, mempunyai harga per coin $1700 dan kapitalisasi pasaran $204 billion (44% pasaran kapitalisasi Bitcoin).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *