PUTARAN HARGA AKAN BERLAKU? INILAH SEBABNYA!

Menurut divergence MMVRV, firma on-chain analytics Sanitment mencadangkan bahawa Bitcoin, Ethereum and altcoins yang lain kini “kurang dibeli.”

Menurut maklumat syarikat on-chain analytics ini, aset kripto ini telah mencapai paras MVRV yang bersejarah , di mana price turnaround untuk mengurangkan kerugian sekarang mungkin dijangkakan, walaupun sukar untuk meneka bilakah ini akan berlaku.

Beberapa indikator formasi aras kini sasarkan Bitcoin, menurut Glassnode. Walaubagaimanapun, bergantung pada keadaan microeconomic sekarang kesemua model dan precedent bersejarah mungkin diuji bagi menentukan aras bear market untuk Bitcoin.

Walaupun semua indikator Bitcoin macro, dari teknikal ke on-chain, berada pada paras all-time terendah dan selaras dengan pembinaan aras bear market dalam kitaran sebelum ini, masih sukar menentukan dasar terbawah bear market waktu ini.

Cryptoanalyst dan economist Alex Kruger percaya bahawa Bitcoin mungkin telah capitulated semasa market slump dua minggu lalu. Analyst itu menggariskan fakta bahawa trading volume telah sampai ke kemuncaknya ketika ini, menandakan capitulation, di mana mengeluarkan dasar yang signifikan.

113,884 BTC DIBELI OLEH PEMEGANG RETAIL PADA 2022

Menurut syarikat on-chain analytics IntoTheBlock, pemegang Bitcoin yang kecil masih lagi agresifnya mengumpul alamat BTC yang memiliki kurang dari 1 BTC telah mengumpulkan simpanan mereka pada 2022 dengan kadar yang menakjubkan, menambah 113,884 BTC.

Tambahan dari data Glassnode, sekumpulan pemegang ini sepertinya punyai peningkatan, mencapai paras tinggi baru. Menurut data dari firma blockchain ini, terdapat sebanyak 3,662,897 alamat yang memegang lebih dari 0.1 Bitcoin.

Bitcoin didagangkan pada $19,274 semasa penulisan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *