AMARAN BARU BUAT PEMEGANG CRYPTO?

Seorang penganalisis crypto yang memberitahu meltdown Bitcoin berada bawah $30,000 telah memberikan amaran ke semua pemegang crypto., dan berkata pasaran hari ini boleh jadi adalah bull trap.

Penganalisis tersebut yang dikenali sebagai Crypto Capo berkata ke 312000 pengikut Twitternya bahawa dia masih menjangkakan kejatuhan nilai yang berpada buat Altcoin dan BTC dalam masa singkat ini.

Menurut Capo, kali terakhir S&P 500 (SPX) telah rally ke tahap tertinggi yang baru, raja crypto pula sedang berada di tahap bawah. Kita kemudiannya menyaksikan bearish momentum untuk leading digital asset selepas SPX reversal. Ujar Capo, SPX ketika ini berada di Key Resistance Level, yang mana ia boleh di reverse sekali lagi nilainya.

“Kali terakhir SPX rally ke tahap tertinggi sementara BTC ke tahap bawah dari yang tertinggi, kita melihat sambungan bearish setelah SPX di reverse kan. Sekarang SPX tidak berganjak”.

Capo kemudiannya mendedahkan dia telah menjual keseluruhan portfolio altcoinnya selain dari stablecoin yang ada sebelum pasaran merudum di mana menyaksikan banyak aset digital mengurangkan 70-99% nilai mereka awal tahun ini.

Bitcoin bertukar tangan pada $30,592 pada masa penulisan, penambahan sebanyak 7.5% daripada tujuh-hari terendahnya sebanyak $28, 448

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *