Apa Itu OkEx (OKB) – Review Harga

Kategori : Exchanger Token
Ecosistem : Ethereum ERC-20 
Perkhidmatan : Exchanger Token
Jumlah Supply :Unlimited
CODAM Rank : Tier 2

Website :https://www.okex.com/

Aplikasi :https://www.okex.com/earn

OKEx, pertukaran cryptocurrency ke-2 paling popular mengikut jumlah dagangan, melancarkan token platformnya ‘OKB’ dengan 10 pasangan perdagangan. OKEx menerangkan OKB adalah token utiliti global yang dikeluarkan oleh OK Blockchain Foundation. Jumlah penawaran OKB yang tersedia adalah satu bilion token (1,000,000,000), dengan model pengedaran yang memperuntukkan 60% dari bekalan akan diberikan kepada pelanggan OKEx untuk pembangunan masyarakat dan semasa kempen pemasaran. Menurut OKEx, syarikat itu secara rasmi mengeluarkan OKB pada protokol ERC20 awal bulan ini.

Syarikat itu menolak ICO (penawaran syiling awal) dan pengumpulan dana awam. Dilaporkan syarikat itu telah menyatakan bahawa ia akan segera menukar token ke rantai OK rasminya dan kemudiannya akan diterapkan bukan hanya di platform OKEx tetapi juga pada projek-projek lain yang berkaitan. Terdapat 1 bilion token yang dibekalkan secara global di mana 600 juta syiling akan diedarkan kepada pelanggan OKEx untuk kempen pembangunan dan pemasaran komuniti. Rehat akan dikurangkan untuk tempoh 1 tahun hingga 3 tahun.

Menurut OKEx, syarikat itu secara rasmi mengeluarkan OKB pada protokol ERC20 awal bulan ini. Syarikat itu menolak ICO (penawaran syiling awal) dan pengumpulan dana awam. Dilaporkan syarikat itu telah menyatakan bahawa ia akan segera menukar token ke blockchain OK rasminya dan kemudiannya akan diterapkan bukan hanya di platform OKEx tetapi juga pada projek-projek lain yang berkaitan. Terdapat 1 bilion token yang dibekalkan secara global di mana 600 juta syiling akan diedarkan kepada pelanggan OKEx untuk kempen pembangunan dan pemasaran komuniti. Rehat akan dikurangkan untuk tempoh 1 tahun hingga 3 tahun.

Founder : Star Xu

\\\"\\\"

Nama Syarikat : OK Blockchain Foundation

\\\"\\\"

OKB bermula pada 2018 dengan harga $4.70.

\\\"\\\"

Semenjak dari pelancaran, harganya turun ke paras terendah iaitu $0.58 pada 2019.

\\\"\\\"

Namun itu lah harga paling rendah terakhir yang diketahui, sejak dari itu OkEx kembali memanjat harga tertinggi nya $9.21.

\\\"\\\"

OkEx adalah exchanger kedua terbesar selepas Binance. Secara ringkas nya dari spekulasi harga yang boleh saya andaikan :

Jangkaan Harga OKB

Tahun 2021 = $30
Tahun 2022 = $50
Tahun 2023 = $100
Tahun 2024 = $150

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *