Analisis Semasa TRX: TRON Berada di Tahap Support

  • Token TRON telah mencapai zon support jangka panjang yang telah berjaya diuji beberapa kali
  • RSI menunjukkan tahap oversold 26.12, ini menandakan bahawa ia adalah masa yang baik untuk membeli
  • Penunjuk VWAP mengecil menunjukkan correction pada carta setiap jam
\"\"

Token TRON telah berada pada arah aliran menurun sejak akhir November 2021 didagangkan dalam arah menurun yang kukuh tanpa sebarang pembetulan (consolidation) yang ketara dengan garis arah aliran resistance. Harga kini menghampiri tahap support yang diuji dengan baik pada $ 0.064. Tahap support ini telah diuji beberapa kali dari April 2021. Harga pada awalnya dalam fasa menaik sebelum membuat perubahan arah ke bawah seperti yang dilihat dalam carta. Kelihatan bersedia untuk berjaya menguji support dan bergerak ke atas. Indeks Kekuatan Relatif (RSI) juga menunjukkan bahawa oversold, petunjuk ini boleh menarik minat pedagang untuk membeli (buy the dip).

\"\"

Token TRON telah berdagang dalam zon pada carta setiap jam. Token pertama kali didagangkan dalam zon dengan $ 0.74 sebagai support dan kemudian membuat kejatuhan mendadak kepada $ 0.07 di mana ia membuat percubaan untuk pembetulan, hanya untuk jatuh kepada $ 0.66, dan kini telah mendapat sokongan pada $0.064. Penunjuk harga Purata Berwajaran Volume (VWAP) menunjukkan harga didagangkan pada tahap min penunjuk VWAP dan jalur atas dan bawah penunjuk adalah sangat sempit menunjukkan tempoh penyatuan singkat akan datang.

Kesimpulan:

Harga telah berada dalam aliran menurun selama beberapa bulan sekarang, setelah berada pada zon support jangka panjang dan ini adalah zon price action utama. Dengan candlestick terbaharu berwarna hijau pada carta harian, kita boleh menjangkakan coin untuk menghormati tahap support dan melantun ke atas.

Support: $ 0.064

Resistance: $ 0.074

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *