Analisis Semasa Olympus: Token OHM Jatuh 65% Dalam Sebulan

Harga token OHM merosot di bawah EMA-200 berikutan dengan crossover pada sesi intraday.
Jumlah dagangan 24 jam ialah $84 juta.
Pasangan OHM/BTC didagangkan negatif sebanyak -21.7% pada 0.00631561 BTC.

\"\"

Sumber: OHM/DAI di TradingView
Purata Pergerakan (EMA) yang mengandungi 20,50,100,200 Dalam carta harga harian token OHM, ia adalah sokongan yang boleh dipercayai untuk perubahan harga mata wang. Pelabur boleh melihat bahawa harga tergelincir di bawah garisan kuning dan boleh menjamin aliran menurun selagi kos berada di bawah purata bergerak.

Jumlah (59.863 K) berada di bawah purata pergerakan 20 hari (73.658 K). Pelabur juga mungkin melihat penurunan dalam jumlah. Ini menunjukkan bahawa perubahan luar biasa dijangka pada hari dagangan berikutnya.

\"\"

Sumber: OHM/DAI di TradingView
Carta harga harian token OHM bergerak ke arah zon support. Bergantung pada tindakan harga, rantau support berada dalam lingkungan $200. Sebaliknya, tahap resistance yang perlu dicari ialah sekitar $460.

RSI menunjukkan tanda 18 (Terlebih Jual) dengan isyarat beli jangka pendek. Pelabur mungkin memerhatikan bahawa garis RSI penunjuk sedang berjalan terbalik. Kejatuhan boleh berlaku pada hari dagangan akan datang.

MACD menunjukkan tanda(menurun) di bawah garis isyarat pada 03 Disember, menunjukkan isyarat jual untuk kripto. Di samping itu, pelabur boleh melihat bar merah dalam penunjuk histogram.

Kesimpulan
Harga Olympus hari ini ialah $294.17 dengan volum dagangan 24 jam sebanyak $84,800,810. Harga OHM turun -23.4% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Ia mempunyai bekalan edaran sebanyak 6.2 Juta OHM dan jumlah bekalan sebanyak 6.93 Juta.

RSI dan MACD menunjukkan isyarat jual. Peniaga telah mengarahkan volum rendah. Malah, kos bergelut di sekitar zon support semasa intraday. Tinjauan pasaran juga menunjukkan bahawa corak ini akan terus menjunam pada hari dagangan akan datang.

Tahap Resistance: $460

Tahap Support: $200

PENAFIAN
Pandangan dan pendapat yang dinyatakan oleh pengarang, atau mana-mana orang yang disebut dalam artikel ini, adalah untuk tujuan maklumat sahaja, dan ia bukan merupakan nasihat kewangan, pelaburan atau lain-lain. Melabur dalam atau berdagang aset crypto datang dengan risiko kerugian kewangan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *