Analisis Semasa IoTeX : IOTX memanjat tangga Cuba memecahkan tahap tertinggi 24 jam sebelumnya

Aliran pasaran semasa IOTX kelihatan yakin selepas aliran menurun yang singkat
Prestasi mingguan token meningkat sebanyak 10.5%
Harga pasaran semasa IOTX menyaksikan kenaikan sebanyak 7.15% sejak harga penutup semalam


IOTX pada masa ini menyasarkan untuk mendapatkan semula harga yang hilang dari tempoh bulanan terakhir disebabkan aliran menurun. Harga pasaran semasa token naik selepas penurunan. Had pasaran token meningkat melebihi 8.53% dalam beberapa jam yang lalu. Jumlah dagangan 24 jam juga menyaksikan peningkatan sebanyak 130.58% dalam tempoh yang sama. Nisbah volum kepada modal pasaran berada pada 0.123. Pasangan IOTX/BTC meningkat sebanyak 0.91% sahaja semasa sesi urusniaga. Nilai IOTX/ETH meningkat sebanyak 1.25% dalam tempoh masa yang sama.

\"\"

Carta 30 minit menerangkan sentimen pasaran IOTX dan kenaikannya dalam jangka pendek. Token kekal neutral sebelum naik ke carta untuk mendapatkan momentum kenaikkan harga. Pembentukan corak double bottom berhampiran harga pasaran baru-baru ini mengesahkan aliran menaik semasa dan pertumbuhan positif selanjutnya dalam pasaran. Garis arah aliran menunjukkan bahawa token akan menolak dirinya pada landasan kenaikkan untuk beberapa lama lagi. Barisan EMA, terutamanya EMA 50, berjalan di bawah pasaran lilin semasa dan menyediakan sokongan tindakan harga masa nyata. Arah aliran neutral jangka panjang untuk IOTX

\"\"

Garis MACD pada carta rangka masa 4 jam berjalan sedikit di atas paras sifar sambil kekal rapat dengan garis isyarat. Graf RSI berada di zon neutral tetapi berisiko masuk ke zon terlebih beli. Oleh itu, pelabur harus memerhati penunjuk tersebut sebelum berdagang.

Resistance berada pada $0.1299, dan Support hadir pada $0.102.

Kesimpulan- IOTX untuk kekal yakin untuk beberapa masa lagi dalam jangka masa yang lebih pendek dan neutral dalam jangka panjang. Seseorang boleh mempertimbangkan token pada harga semasa untuk memasuki dan mendapatkan pelan jangka panjang.

Resistance – $0.1299

Support – $0.102

PENAFIAN: Pandangan dan pendapat yang dinyatakan oleh pengarang, atau mana-mana orang yang dinamakan dalam artikel ini, adalah untuk idea maklumat sahaja, dan mereka tidak mewujudkan nasihat kewangan, pelaburan atau lain-lain. Melabur dalam atau berdagang aset crypto datang dengan risiko kerugian kewangan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *