Analisis Semasa THETA: Musim bearish Theta

Tindakan harga token THETA membentuk corak bendera terbalik dalam carta 4 jam.
Pasangan THETA/BTC berdagang pada 0.00009062 BTC dengan kejatuhan 1.75%.
Jumlah 24 jam token ialah $194 Juta, menunjukkan kejatuhan 8%.

\"\"

Sumber: THETA/USD di Tradingview
Harga token THETA membentuk corak bendera terbalik yang merupakan corak kesinambungan menurun dalam carta 4 jam. Ini bermakna bahawa peluang harga memberikan penembusan menurun adalah lebih berkemungkinan terjadi.

Selain itu, EMA mempamerkan penjajaran menurun kerana harga kekal di bawah EMA 20 hari. Selain itu, EMA mengekori dengan jangkaan menurun dan mengekalkan pertumbuhan kenaikkan dalam kawalan.

Tambahan pula, tindakan harga token THETA telah menunjukkan penolakan harga yang tinggi dan pivot point mencadangkan tahap resistance sekitar $5 dan $6.5 jika harga menunjukkan tekanan kenaikan harga. Selain itu, pada bahagian belakang, garis support terletak pada $3 serta pada harga $1.5.

Pada masa menulis analisis ini, ia adalah sekitar $4.41, dengan kejatuhan harian sebanyak 1.25%.

Adakah Harga Token THETA menurun Di bawah harga $3?
Seperti yang dibincangkan, nampaknya token THETA meningkatkan peluang penurunan harga dan tindakan harga menunjukkan berbilang lilin dengan penolakan harga yang lebih tinggi. Penunjuk RSI adalah petanda peningkatan dalam penurunan harga kerana isyarat kekal ke dalam zon hampir terlebih jual di bawah paras 50%.

Tambahan pula, pembeli, serta garis isyarat penunjuk MACD , kedua-duanya bergerak lebih rendah daripada zon neutral (0.00) yang menunjukkan bahawa token mengalami momentum menurun.

Kesimpulan: Dari perspektif teknikal, token THETA menunjukkan peningkatan momentum arah aliran. Walau bagaimanapun, penolakan harga yang lebih tinggi dalam carta harian meningkatkan peluang untuk penurunan.

Support– $3 dan $1.5

Resistance- $5 dan $6.5

PENAFIAN: Pandangan dan pendapat yang dinyatakan oleh pengarang, atau mana-mana orang yang dinamakan dalam artikel ini, adalah untuk idea maklumat sahaja, dan mereka tidak mewujudkan nasihat kewangan, pelaburan atau lain-lain. Melabur dalam atau berdagang aset crypto datang dengan risiko kerugian kewangan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *