Opera Rakan Kongsi Dengan Solana (SOL) Untuk Mengintegrasikan Solana Dapps Pada Browser

Opera mengumumkan penyepaduan Solana pada separuh pertama 2022.

“Opera bergabung tenaga dengan Solana. Penyepaduan itu akan membolehkan pengguna Android Opera menikmati akses lancar kepada Solana DApps bersama-sama yuran rendah dan transaksi pantas dalam ekosistem. Anda akan dapat mengaksesnya melalui Opera pada Q1 2022.\”

Opera bergabung tenaga dengan @Solana!🚀 Penyepaduan ini akan membolehkan pengguna Android Opera menikmati akses lancar kepada Solana DApps bersama-sama yuran rendah dan transaksi pantas dalam ekosistem. Anda akan dapat mengaksesnya melalui Opera pada Q1 2022. Ketahui lebih lanjut:

https://t.co/XRkHUSYrLZ pic.twitter.com/viRDwpQwEq

— Opera (@opera) 10 Disember 2021

Opera berkata:

“Opera telah menyediakan sokongan web3 dan dompet kripto terbina dalam dalam penyemak imbasnya pada peranti mudah alih dan desktop sejak 2018. Apabila minat terhadap web3 dan Defi semakin meningkat, Opera mengambil langkah seterusnya untuk menyepadukan rantaian blok yang lebih pantas dengan kos transaksi yang lebih rendah di tengah-tengah komuniti pembangun dan pengguna yang semakin berkembang.

Blockchain Solana membawa urus niaga berbayar yang pantas dan rendah yang akan membantu membawa lebih ramai orang ke web3 dan Defi. Opera akan membawa akses terus kepada Solana kepada ratusan juta penggunanya, Solana akan mula-mula disepadukan ke dalam Opera untuk Android.”

Pada peringkat pertama, ciri baharu akan dilaksanakan dalam Opera untuk pengguna Android.

Pada bulan November, Brave yang memfokuskan privasi mengumumkan ia menyepadukan sokongan untuk Solana. Pelaksanaan juga dijadualkan pada separuh pertama tahun depan.

Pada Disember 2018, Opera memperkenalkan penyemak imbas sedia Web 3.0 dengan dompet Ethereum terbina dalam untuk Android. Enam bulan kemudian, versi untuk iOS telah dikeluarkan.

Pada Julai 2020, Opera mengumumkan bahawa 170,000 orang menggunakan produk mata wang kriptonya setiap bulan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *