Analisis Semasa Elrond : EGLD Sedang memulihkan harga

Harga coin EGLD telah mengalami pemulihan dan tidak lama lagi boleh melihat paras tertinggi baru pada masa hadapan. Sementara itu, ia telah melihat peningkatan yang dilihat lebih daripada 7%.
Penunjuk teknikal harga Elrond mencadangkan momentum penurunan pada masa hadapan. Sementara itu, pasangan EGLD/BTC juga meningkat lebih daripada 6% dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Harga coin EGLD pada masa ini melihat peningkatan dalam aset dan tidak lama lagi boleh melihat tahap sebelumnya pada masa hadapan. Elrond kini bertukar hampir dengan nilai $308 dan telah menyaksikan lonjakan lebih daripada 10% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Rangkaian Elrond mempunyai kelajuan yang luar biasa pantas dengan strategi sharding yang digunakan oleh mereka. EGLD menganggap dirinya sebagai titik pusat mekanikal untuk platform smartcontract . Peringkat pelaksanaan smart contract mempunyai kelajuan 15,000 pertukaran setiap saat, comfirmation enam saat, dan kos pertukaran $0.001. Ini menunjukkan EGLD dalam cubaan menjadi Ethereum killer namun berasaskan emas.

Aset itu dilancarkan pada 2017 dan individu utama di sebalik organisasi itu ialah Benjamin dan Lucian Todea. Had pasaran coin bersama-sama dengan volum menyaksikan pemulihan pantas yang kukuh dan tidak lama lagi boleh melihat paras tinggi baharu pada masa hadapan.

Petunjuk Teknikal Harga coin EGLD Mencadangkan Momentum Yang Kuat

\"\"

Sumber: TradingView
Harga coin EGLD sedang mengalami pemulihan yang lemah dalam carta mingguan dan tidak lama lagi boleh melihat paras tertinggi baru pada masa hadapan. Sementara itu, pada carta harian, aset tersebut telah melihat arah aliran menurun. Resistance ELROND boleh diperhatikan berhampiran $350. Sementara itu, support aset boleh diperhatikan hampir $250. Harga kini didagangkan di antara 50 dan 100 Purata Pergerakan Harian, dan tidak lama lagi boleh melihat penembusan positif pada masa hadapan. Garis 100MA hampir $327 menjadikannya support sementara harga aset. Jika harga coin melepasi melebihi $350 maka ralli yang kukuh boleh dilihat. Pasangan EGLD/BTC juga boleh memerhati paras tertinggi baharu pada masa hadapan

Kesimpulan
Harga coin EGLD telah menyaksikan momentum menurun dan tidak lama lagi boleh melihat paras tinggi baru pada masa hadapan. Pasangan EGLD/BTC juga boleh melihat yang baru pada masa hadapan.

Tahap Teknikal
Support Utama:$250

Resistance Utama: $350

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *