Shiba Inu Mula diterima Institusi-Institusi Besar

BOTS, Inc. mengumumkan hari ini ia akan mula menerima pembayaran dalam SHIBA INU (TOKEN: SHIB) dan menawarkan tawaran istimewa Black Friday untuk pelombong peringkat permulaan Dogecoinnya.

1,922,165,906 Token SHIB Telah Dibakar Pada November Dengan 381 Transaksi. Lebih 41% daripada jumlah bekalan mata wang kripto meme Shiba Inu ($SHIB) telah dibakar, komuniti SHIB terus menghasilkan inisiatif baru untuk membakar SHIB dan mengurangkan bekalan edarannya.

Menurut data daripada platform pengesanan pembakaran token Shibburn, sejumlah 410.29 trilion SHIB telah dibakar sejak mata wang kripto itu dilancarkan. Pada mulanya, Shiba Inu mempunyai jumlah bekalan satu quadrilion token, tetapi 50% daripadanya telah dikunci dalam kontrak pintar untuk menyediakan liquidity pada pertukaran terdesentralisasi Uniswap, manakala separuh lagi dihantar kepada pengasas bersama Ethereum – Vitalik Buterin.

Buterin mengambil sejumlah besar SHIB, pada masa itu $1 bilion dalam mata wang kripto, dan mendermakannya kepada COVID Crypto Relief Fund di India, bersama-sama dengan sejumlah besar aset kripto yang diinspirasikan oleh meme seperti Akita, Dogelon Mars.

Pengasas bersama Ethereum kemudiannya mengambil kira-kira 90% daripada token SHIB yang didermakan kepadanya dan membakarnya dalam transaksi yang mengeluarkan lebih 410 trilion SHIB daripada edaran semasa. Setakat ini, sejumlah 410,296,586,422,853 token #SHIB (41.02966%) telah dibakar daripada bekalan awal sebanyak 1 kuadrilion.

Harga mata wang kripto meletup awal tahun ini dalam kegilaan perdagangan runcit yang menyaksikan ia mencecah paras tertinggi sepanjang masa melebihi $0.0008 setiap token. Ia kini didagangkan pada $0.00042 kerana harganya mula menurun, walaupun ia masih meningkat lebih 400% dalam tempoh enam bulan yang lalu.

SHIB baru-baru ini disenaraikan di bursa cryptocurrency terkenal Kraken, manakala Nasdaq Newegg mula menerima pembayaran di dalamnya. Firma perkhidmatan penjagaan kesihatan Kanada Ask The Doctor menambah $1.5 juta dalam SHIB.

BOTS, Inc. ialah syarikat teknologi global yang khusus dalam penyelesaian berasaskan Blockchain, termasuk aplikasi kewangan, penyelesaian keselamatan siber, memiliki portfolio aset digital dan perniagaan berkaitan kripto seperti BeadSwap, pertukaran kripto dan mesin ATM Bitcoin. Cyber ​​Security Group LLC, sebuah syarikat yang diperakui ISO/IEC 27001:2013 Sistem Pengurusan Keselamatan Maklumat.Syarikat itu diasaskan pada 30 Disember 2010, dan beribu pejabat di San Juan, Puerto Rico. Penyenaraian SHIB dari Kraken, Gemini, bursa Korea Selatan Korbit, bursa Singapura Coinhako, Coingate menjadikan SHIB boleh diterima oleh lebih 500 peniaga sebagai pilihan pembayaran, Syarikat Permainan dan teknologi Newegg, World’s Largest Theater Chain AMC menambah SHIB pada suku pertama 2022 semuanya menunjukkan bahawa SHIB bukan hanya token meme, dan penggunaannya menjadi trend dan tidak berhenti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *