Analisis Semasa Amp: Kembali Bearish Selepas Resistance $0.078

  • Token AMP menunjukkan perbezaan menurun dalam carta RSI harian
  • Pasangan AMP/BTC didagangkan pada 0.00001157 BTC dengan keuntungan sebanyak 8.19 %
  • Jumlah dagangan 24 jam dalam token AMP ialah 301.3 Juta
\"\"

Sumber- Carta AMP/USD oleh TradingView
Seperti yang dinyatakan dalam artikel saya sebelum ini tentang AMP, harga token membuat corak segi tiga menurun dalam rangka masa harian. Pada 1 November, harga memberikan penembusan kenaikan harga daripada corak ini, menunjukkan peluang yang sangat baik untuk pedagang kripto.

Harga token menunjukkan sasaran resistance pada harga $0.078; walau bagaimanapun, kemudiannya, tekanan kuat pada tahap ini menunjukkan pembalikan menurun dalam carta, yang menjatuhkan harga kembali ke garisan 200-EMA. Token AMP didagangkan di atas EMA penting 20, 50, 100 dan 200, yang menunjukkan penjajaran aliran kenaikkan yang kukuh.

Nilai RSI (BULLISH) berada pada 57, menunjukkan emosi kenaikan harga dalam token. Walau bagaimanapun, garisan RSI menunjukkan perbezaan menurun dalam cartanya, menunjukkan peningkatan kekuatan penjual dipasaran.

\"\"

Selepas pembalikan dari kenaikkan baru-baru ini daripada EMA 200, harga AMP menaikkan satu lagi percubaan untuk menembusi resistance penting $0.078. Struktur tindakan harga yang lengkap ini mencadangkan pergerakan terikat dalam token ini, resistance pada $0.078 dan $0.041 sebagai tahap support.

Harga semasa token AMP ialah $0.0066 , dengan keuntungan harian sebanyak 7.69%. Harga baru-baru ini telah ditolak daripada rintangan ini, dan mengikut situasi ideal, harga sepatutnya turun semula ke sokongan bawah.

Kesimpulan: Dari perspektif teknikal, harga semasa menyatakan arah aliran sideways dalam token ini. Sebaik sahaja harga memberikan penembusan yang tetap daripada tahap ini, peniaga kripto boleh merebut peluang dagangan yang sangat baik untuk mereka.

Support – $0.05

Resistance- $0.078

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *