Bitcoin Cash Kembali ke Zon Support.

Bitcoin Cash pada carta bulanan cuba melantunkan harga, selepas menguji zon support.
Aset kripto pada masa ini didagangkan di bawah semua purata pergerakan penting 20, 50, 100 dan 200 hari, dengan aktiviti volum purata.
Pasangan BCH/BTC didagangkan pada 0.01042 BTC dengan penurunan harian sebanyak +0.46%, dan nisbah BTC/ETH ialah CMP pada 0.1377 ETH dengan perubahan 24 jam sebanyak +0.79%.

\"\"

Carta BCH/USD oleh Tradingview
Bitcoin Cash pada carta bulanan telah didagangkan berhampiran zon support jangka pendek, sejak beberapa sesi dagangan yang lalu. Selain itu, aktiviti volum adalah purata dan perlu berkembang dengan kuat untuk pembalikan yang kuat daripada tahap yang rendah. BCH kini didagangkan di bawah semua purata pergerakan penting, tanpa tanda pembalikan yang kuat pada keadaan semasa. Kini, aset kripto jatuh di bawah semua garis kritikal purata pergerakan 20, 50, 100, dan 200 hari. Memandangkan aset kripto cuba bangkit dari zon support dan bertahan di atas garis support boleh meningkatkan lebih ramai pembeli. Sokongan di bahagian bawah ialah $520 dan $490, manakala rintangan di bahagian atas ialah $620 dan $690.

\"\"

Carta BCH/USD oleh Tradingview
BitcoinCash pada carta mingguan cuba melantun semula, selepas penurunan mendadak daripada paras yang lebih tinggi. Sementara itu, parameter teknikal menuju lebih tinggi selepas penurunan mendadak daripada paras tinggi. Aset digital menunjukkan sedikit tindakan belian dari paras yang lebih rendah dan semakin pulih daripada zon terlebih jual. Harga BCH didagangkan pada $567 dengan keuntungan harian sebanyak -6.16%, dan nisbah volum kepada pasaran ialah 0.1478.

Indeks Kekuatan Relatif (BULLISH): RSI BitcoinCash menuju lebih tinggi selepas pemulihan daripada tahap yang lebih rendah. Sebaliknya, coin didagangkan berhampiran kawasan bawah dan menunjukkan pemulihan sedikit dengan tindakan pembelian akan datang, RSI pada 43.

Moving Average Convergence Divergence (BEARISH): Carta harian mengunjurkan arah aliran menurun pada rangka masa 4 jam. Pada masa yang sama, garis isyarat pembeli (hijau) berada di bawah tekanan di bawah garisan penjual (merah) dengan silangan negatif.

Tahap Support: $520 dan $490

Tahap Resistance: $620 dan $690.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *