Analisis Semasa Basic Attention Token : BAT Breakout dari Paras Tinggi Sebelumnya $1.6

  • Carta RSI token BAT menunjukkan perbezaan menurun dalam cartanya
  • Pasangan BAT/BTC didagangkan untuk 0.00006052 BTC dengan keuntungan sebanyak 45.05%
  • Jumlah dagangan harian untuk token BAT ialah $3.06 Bilion, menunjukkan kenaikan sebanyak 619.4
\"\"

Sumber: carta BAT/USD oleh Tradingview
Seperti yang dinyatakan dalam artikel saya sebelum ini mengenai BAT, harga token telah breakout dari zon resistance penting sebelum ni sekitar paras $1. Terkini , setelah selama tiga minggu lepas, cuba menguji semula tahap sokongan baru ini dan mengumpul momentum untuk kenaikan harga breakout.

Tambahan pula, carta teknikal membentuk corak segi tiga menurun dalam carta masa satu hari. Pada 25 November, harga memberikan penembusan kenaikkan daripada resistance utama, memberikan peluang yang sangat baik untuk breakout.

Mengenai EMA: Harga token BAT didagangkan di atas EMA penting 20, 50, 100 dan 200, menunjukkan aliran kenaikan yang kukuh. Selain itu, nilai RSI pada 77 menunjukkan sentimen kenaikan harga dalam token BAT. Walau bagaimanapun, ia juga memaparkan perbezaan penurunan harga yang jelas dalam cartanya,

Token BAT Akan retrace Semula Untuk Menguji resistance harga $1.6.

\"\"

Sumber: carta BAT/USD oleh Tradingview
Daripada titik pecahan corak segi tiga menurun, harga token BAT melonjak sebanyak 55%. Selain itu, rally mengejut ini juga telah berjaya mencecah paras tertinggi Sepanjang Masa sebelumnya iaitu $1.6 , ini menunjukkan lebih banyak potensi untuk token ini mencari harga ATH baru.

Harga token dijangka akan retrace semula dan menguji semula tahap support baru ini, yang membantu kenaikan harga ke hadapan. Tambahan pula, harga semasa token BAT ialah $1.7, dengan keuntungan harian sebanyak 20%

Kesimpulan: Dari perspektif teknikal, harga token BAT menunjukkan rali yang luar biasa dalam cartanya, mencadangkan kenaikan harga akan diteruskan. Walau bagaimanapun, seperti yang dinyatakan di atas, harga token boleh menguji semula paras $1.6 , dan pedagang kripto juga boleh meraih dalam long term setelah harga mengekalkan tahap ini.

Support– $1.6

Resistance – $1.873

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *