Analisis Semasa Axie Infinity: AXS Mengekalkan Momentum Bullish

  • Harga token AXS melonjak daripada 55-EMA semasa intraday.
  • Jumlah dagangan 24 jam ialah $778 juta.
  • Pasangan AXS/BTC didagangkan positif sebanyak 2.1% pada 0.00241949 BTC.
\"\"

Sumber: AXS/USDT pada TradingView
Purata Pergerakan (EMA) Dalam carta harga harian token AXS yang mengandungi 8,13,21,55 EMA, ia adalah sokongan yang boleh dipercayai untuk pergerakan harga mata wang. Pelabur boleh menemui harga itu di atas garis kuning pada jangka masa harian. Ia akan menjamin aliran menaik AXS selagi harga berada di atas purata bergerak.

Jumlah (326.669 K) adalah di bawah purata pergerakan 20 hari (958.124 K). Jumlahnya adalah sederhana, jadi kos melebihi 55-EMA selama beberapa hari. Pelabur juga mungkin menjangkakan penurunan dalam volum. Ini menunjukkan bahawa perubahan luar biasa dijangka pada hari dagangan berikutnya.

Tindakan Harga Token AXS breakout Dari resistance

\"\"

Sumber: AXS/USDT pada TradingView
Carta harga harian token AXS melantun di atas zon support. Bergantung pada tindakan harga, kawasan support adalah dalam lingkungan $65 & $80. Sebaliknya, resistance yang perlu dicari ialah sekitar $150 & $170.

RSI menunjukkan isyarat 52 (bullish) dengan tanda beli jangka pendek. Pelabur mungkin mendapati bahawa garis RSI penunjuk sedang berjalan terbalik. Lonjakan boleh berlaku pada hari dagangan akan datang.

MACD menunjukkan tanda silang (bullish) di atas garis isyarat dalam sesi dagangan akan datang, menunjukkan isyarat beli untuk mata wang. Di samping itu, pelabur boleh melihat pengakhiran bar merah dalam penunjuk histogram.

Kesimpulan
Harga Axie Infinity hari ini ialah $139.51, dengan volum dagangan 24 jam sebanyak $778,838,469. Harga AXS naik 4.0% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Ia mempunyai bekalan edaran sebanyak 66 Juta syiling AXS dan jumlah bekalan sebanyak 270 Juta.

RSI dan MACD menunjukkan isyarat beli. Harga kini bergerak di sekitar zon resistance. Tinjauan pasaran juga menunjukkan bahawa corak ini akan terus meningkat pada hari dagangan akan datang.

Tahap Resistance: $150 & $170

Tahap Support: $65 & $80

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *