MOBOX – Mbox bakal Rival Kepada Axie Infinity

  • MBOX telah melonjak hampir 80% dalam masa seminggu.
  • Nilai harga MBOX telah melonjak daripada $4.27 kepada $7.28.
  • MBOX telah menyertai BinanceNFT pada METAfund yang baru dilancarkan.

Walaupun industri crypto menghadapi banyak cabaran dan peraturan untuk beroperasi di negara-negara, ia masih berkembang dengan meluas. Seluruh pasaran crypto semakin meningkat dan berkembang dari segi populariti dan pengguna. Memandangkan mata wang kripto dianggap sebagai masa depan sektor kewangan, ramai pelabur institusi melihatnya sebagai kenderaan pelaburan.

Beberapa mata wang kripto menjadi trend dalam pasaran manakala sesetengahnya melepasi prestasi mata wang kripto terkemuka. Secara ketara, mata wang kripto bersifat tidak menentu, oleh itu ia berisiko sebahagiannya, dan sebahagiannya menguntungkan. Sesetengah aset digital meningkat dan ada yang jatuh dalam nilai harga bergantung pada kadar jual dan beli pada hari itu.

MOBOX dikenali sebagai \”GameFi,\” gabungan perkataan \”permainan\” dan \”kewangan terdesentralisasi (DeFi).\” Istilah \”DeFi\” merujuk kepada pelbagai perkhidmatan yang menghapuskan orang tengah dalam urus niaga kewangan. Ia adalah permainan percuma sambil \”play-to-earn\”. Pengguna MOBOX menggunakan KEY untuk membuka peti dan mendapatkan NFT MoMo secara rawak, yang boleh dibeli dan didagangkan.

Status Pasaran Semasa
Pada masa penulisan, harga dagangan MBOX ialah $7.28 dengan volum dagangan $1,043,277,44 dalam tempoh 24 jam yang lalu. Nilai harga MBOX telah melonjak kepada 81% dalam seminggu dan naik 64% untuk hari tersebut. Bekalan semasa MBOX yang beredar ialah 78,059,316 syiling dan ia memegang kedudukan ke-237.

Carta menggambarkan corak kenaikan harga sepanjang minggu lalu. Nilai harga MBOX telah dinaikkan daripada $4.27 kepada $7.28 dalam masa seminggu. Dengan statistik 30 hari, carta dagangan menunjukkan bahawa MBOX telah memperoleh lebih 62% yang nampaknya mengagumkan. Selain itu, MBOX tersedia untuk berdagang di bursa teratas seperti Binance, Mandala Exchange, Gate.io, Bitget dan ZT.

Memandangkan kemas kini baru-baru ini, pengumuman kerjasama Mobox dengan Binance Labs mungkin menjadi punca lonjakan harga. Ia telah bekerjasama dengan BinanceNFT pada METAfund yang baru dilancarkan, yang membolehkan pembangun permainan menghidupkan ciptaan mereka di METAverse. Ekosistem MBOX mempunyai lebih banyak kemas kini yang menarik untuk pengguna mereka yang akan membantu dengan lebih banyak lonjakan harga. Jika aliran kenaikan harga berterusan, maka MBOX akan mencapai ATH baharu tidak lama lagi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *