Harga Gala naik 100% Selepas Pelancaran Node TownStar

Harga Gala naik lebih 93% hari ini, menjadikannya keuntungan terbesar di Crypto.com, diikuti oleh CRO. Dengan volum dagangan 24 jam sebanyak $3 bilion, pasaran pasti teruja dengan Gala. Mari kita lihat lebih dekat pada token Gala, dan lihat apa yang digembar-gemburkan.

Gala Games ialah syarikat pembangunan yang memfokuskan pada platform membina permainan berasaskan blokchain. Metodologi mereka adalah mudah, pastikan bahagian rantaian blok permainan tidak kelihatan, dan cipta mekanik yang ringkas dan menyeronokkan yang semua orang boleh nikmati.

Diasaskan pada 2020, Gala ialah salah satu pesaing teratas dalam sektor mata wang kripto GameFi. Menggabungkan aspek DeFi ke dalam permainan berasaskan blokchain terdesentralisasi yang membenarkan pemilikan sebenar aset dalam ekosistem.

Mengapa Harga Gala Meningkat?
Berita terkini mengenai Gala ialah pengumuman semalam, mengenai pengenalan Town Star Nodes ke platform Gala.

Town Star ialah permainan Play-to-Earn percuma yang dilancarkan bulan lepas di Rangkaian Gala. Ia membolehkan pemain memilih sebidang tanah, menjana wang dengan menjual barangan, dan menaik taraf bandar anda menggunakan wang daripada jualan.

Town Star membolehkan anda memperoleh token TOWN dengan memegang GALA dan menambahkan NFT ke bandar anda. Pada masa penulisan, GALA NFT termurah yang saya dapati ialah Haunted Crypt, yang berharga kira-kira $2,000 pada masa penulisan.

Sememangnya bukan usaha yang mudah dalam apa jua cara, tetapi ganjaran harian yang dijana daripada meletakkan NFT ini di bandar anda, mungkin akan melebihi harga asalnya.

Pengumuman itu juga menyebut ciri baharu pada rangkaian Gala yang dipanggil Town Star Node Licenses, yang akan memperkuatkan pengguna untuk \”meningkatkan pertumbuhan Town Star, sambil memperoleh ganjaran untuk diri sendiri dalam proses itu.\”

Pada masa ini, terdapat lebih 20,000 nod Gala dalam online. Dengan menjalankan nod TownStar anda sendiri, anda boleh memperoleh lebih banyak ganjaran, sambil membantu melindungi dan meningkatkan rangkaian.

Seiring dengan kenaikan harga Gala, kami juga menyaksikan kenaikan harga TOWN sebanyak lebih 127% dalam tempoh 24 jam yang lalu sahaja. Dengan keluaran Town Star bulan lepas, Gala menetapkan dirinya untuk menjadi pesaing utama dalam sektor mata wang kripto GameFi.

Jika Gala terus mengeluarkan permainan blockchain dan menstrukturkannya serupa dengan Town Star, dengan token mereka sendiri, maka prospek jangka panjang untuk GALA adalah sangat yakin. Pada pendapat saya, tidaklah mustahil untuk melihat harga GALA meningkat dua kali ganda menjelang akhir tahun ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *