Analisis Semasa Litecoin: Rally LTC Berhenti pada $280

  • Harga coin LTC pada masa ini melihat pembetulan dalam carta harian tetapi tidak lama lagi boleh kembali ke paras tertinggi baru. Ia telah melihat keuntungan lebih daripada 7% dalam tempoh 24 jam yang lalu.
  • Penunjuk teknikal Litecoin mencadangkan momentum yang kukuh pada masa hadapan. Sebaliknya, pasangan LTC/BTC meningkat lebih daripada 6% dalam sesi intraday.


Harga coin LTC sedang memerhatikan pembetulan dalam carta harian tetapi tidak lama lagi boleh kembali kepada aliran menaik pada masa hadapan. Harga Litecoin kini didagangkan menghampiri nilai $275 dan telah menyaksikan keuntungan lebih daripada 4% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Ia mempunyai ROI lebih daripada 18000% dan telah menjadikan pelbagai orang kaya sebelum ini. Harga coin sedang melihat arah aliran menaik yang kukuh dan tidak lama lagi boleh melihat paras tinggi baharu pada masa hadapan. Aliran menurun harga aset tidak lama lagi akan ditukar kepada paras tertinggi baharu pada masa hadapan.

Penguasaan pasaran token Litecoin bersama-sama dengan marketcap dijangka mencapai paras tertinggi baru pada hari-hari yang akan datang. Jumlah aset juga boleh melihat trend kenaikan pada masa hadapan. Nisbah volum kepada pasaran aset menunjukkan arah aliran menaik yang kukuh pada hari-hari yang akan datang.

Kenaikan Harga Kripto LTC Sedia Untuk ATH Baharu

\"\"
Sumber:TradingView


Carta teknikal mingguan harga token LTC membayangkan ke arah kenaikan harga yang kukuh untuk aset pada masa hadapan. Ia telah menyaksikan kenaikan sebanyak 22% pada minggu lalu. Pada carta harian, harga aset sedang memerhatikan pembetulan yang kukuh. Aliran menaik LTC mungkin menghadapi permusuhan resistance padar $300. Support boleh dilihat hampir $250. Harga coin kini didagangkan melebihi 50 dan 100 Purata Pergerakan Harian. Barisan 50MA harga coin adalah berhampiran $180 yang boleh bertindak sebagai zon retracement. Pasangan LTC/BTC juga boleh melihat paras tertinggi baharu pada masa hadapan. Seseorang boleh melabur dalam Litecoin mengikut keperluan dan kapasiti risiko mereka.

Kesimpulan
Harga Litecoin pada masa ini menyaksikan momentum menaik yang kuat dan tidak lama lagi boleh melepasi paras tertinggi baharu. Pasangan LTC/BTC juga boleh memerhati paras tertinggi baharu pada masa hadapan

Tahap Teknikal
Resistance Utama: $300
Support Besar:$250

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *