Analisis Semasa IOTX: Rally Iotex akan ke paras $0.35

  • Carta harga IOTX membuat garisan segi tiga menaik dalam carta 4 jam.
  • Pasangan IOTX/BTC berdagang pada 0.00000346 BTC dengan kenaikan 8.10%.
  • Jumlah 24 jam untuk syiling IOTX ialah $1.29 Bilion, menunjukkan peningkatan sebanyak 22%.
\"\"

Sumber: IOTX/USD pada Tradingview
Pergerakan harga coin IOTX membuat pattern segi tiga menaik dalam carta 4 jam. Harga mempunyai sokongan garis trend menaik. Walau bagaimanapun, zon berhampiran tanda $0.25 bertindak sebagai zon terlebih beli.

Harga IOTX menunjukkan trend kenaikkan yang meningkat, dengan dagangan harganya lebih tinggi daripada beberapa EMA penting 50, 100, dan 200. Selain itu, EMA penting mengekalkan garisan kenaikkan yang akan memperkuatkan tekanan kenaikkan.

Harga coin menunjukkan penolakan harga yang lebih rendah; lebih-lebih lagi, pivot point menunjukkan tahap resistance pada tanda $0.30 dan $0.35 jika harga mula breakout. Di sisi lain, paras support berada pada $0.17 dan $0.11.

Adakah Harga Coin IOTX Menjangkakan breakout?
Kita telah melihat bahawa coin AVAX mendapat momentum kerana tekanan belian yang meningkat. Baru-baru ini, pembentukan kenaikan harga yang lebih tinggi telah dilihat, ini menunjukkan bahawa harga coin boleh menembusi harga $0.25.

Pada masa akhbar, harga coin ialah $0.2233. Sepanjang 24 jam yang lalu, harga coin telah menurun sebanyak 6.54%. Jumlah dagangan harian IOTX juga meningkat sebanyak 22%

Penunjuk RSI menandakan tahap kenaikkan asas apabila ia meningkat di atas garis tengah dan mencapai zon terlebih beli. Penurunan yang berlaku tidak memberi kesan dalam pergerakan harga. Oleh itu, penunjuk RSI menunjukkan tanda beli.

Penunjuk MACD menunjukkan bahawa MACD bergerak lebih tinggi daripada garis isyarat. Ini menunjukkan bahawa garis isyarat berada dalam trend kenaikan harga dalam carta 4 jam. Garisan ini berada di atas dan di luar garis tengah. Ini mewujudkan tanda \”beli\”.

Kesimpulan: Dari perspektif teknikal, syiling IOTX menunjukkan penolakan harga yang lebih rendah, terbukti dengan corak tinggi yang lebih tinggi dalam carta 4 jam. Dan, tindakan harga mungkin akan memberikan penembusan kenaikan harga bagi segi tiga menaik. Oleh itu, trader boleh mendapat peluang membeli pada harga semasa.

Resistance– $0.30 dan $0.35

Support– $0.17 dan $0.11

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *