Analisis Semasa Axie Infinity: AXS Dijangka Rally ATH selepas retracement

  • Harga coin AXS pada masa ini melihat momentum penurunan dan dijangka akan melihat momentum penurunan yang kuat. Ia telah menyaksikan kerugian lebih daripada 0.15% dalam sesi intraday.
  • Penunjuk teknikal harga coin AXS menunjukkan pemulihan yang kukuh pada masa hadapan. Sementara itu, pasangan AXS/BTC telah mengalami kerugian lebih daripada 0.12%.


Harga kripto AXS sedang memerhatikan momentum menurun tetapi tidak lama lagi boleh mendapati paras tertinggi baru pada masa depan. Coin Axie infiniti telah mengalami kerugian lebih daripada 0.45% dalam tempoh 24 jam yang lalu dan didagangkan menghampiri nilai $143. ROI coin AXS telah melebihi 75800%. Retracement harga coin Axie akan berakhir dan kembali rally ke tahap tinggi baru.

Nisbah volume kepada permodalan pasaran AXS mencadangkan arah trend menaik yang kukuh. Harga coin AXS kini dilihat sedang mencari nilai sebenar

\"\"
Sumber: TradingView


Carta teknikal mingguan harga coin AXS mencadangkan momentum kenaikan harga untuk masa hadapan. Walaubagaimanapun beberapa hari lepas menujukkan retracement berlaku. Harga resistance coin Axie dijangka menghadapi rintangan pada $160. Sementara itu, penurunan berterusan dijangka mencecah harga support $100. Harga kini mengekori di atas Purata Pergerakan Harian 50 dan 100. Garisan 50MA hampir ke $125 bertindak sebagai support sementara dalam carta. Jika harga coin melonjak melebihi $180 maka trend kenaikan harga yang kukuh boleh diperhatikan pada masa hadapan. Pasangan AXS/BTC juga boleh memerhati paras tertinggi baru pada masa hadapan.

Kesimpulan
Harga coin AXS sedang mengalami pembetulan tetapi tidak lama lagi dijangka kembali ke paras tertinggi baru. Pasangan AXS/BTC juga boleh melihat paras tertinggi baharu pada hari-hari yang akan datang

Tahap Teknikal
Support Utama:$100

Resistance Utama: $160

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *