Analisis Semasa Algorand : ALGO Menunjukkan Trend Menaik

Harga coin ALGO mendapat sokongan kukuh daripada EMA 50 hari.
Pasangan ALGO/BTC berdagang pada 0.00003017 BTC, dengan keuntungan sebanyak 1.73%,
Jumlah dagangan 24 jam coin ALGO ialah $346.5 Juta, menunjukkan kerugian 7.73%

\"\"
Sumber- carta ALGO/USD oleh Tradingview


Coin ALGO memperoleh support yang sewajarnya daripada $1.7 dan cuba melantun semula ke tahap yang lebih tinggi. Walau bagaimanapun, ia menghadapi tentangan kuat dari resistance $2 dan ditolak dari tahap ini dengan pattern bintang.

Keseluruhan pergerakan goyah dalam carta teknikal ini menimbulkan pattern segi tiga menaik dalam carta rangka masa harian, memberikan peluang yang sangat baik untuk pedagang kripto. Garis lidi lilin untuk pattern ini berada pada paras $2, dan harga cuba menembusi tahap ini.

Mengikut EMA, coin ALGO menunjukkan trend menaik yang kukuh, dengan harga dagangannya melebihi 20, 50, 100 dan 200.EMA. Selain itu, garisan 50 EMA membuktikan support dinamik yang kukuh kepada harga coin. Nilai RSI berada pada 64, menunjukkan trend menaik.

Coin ALGO Dalam Carta Rangka Masa 4 jam

\"\"
Sumber- carta ALGO/USD oleh Tradingview


Harga coin ALGO telah menunjukkan penutupan lilin selama 4 jam di atas $2, menunjukkan peluang kemasukan untuk pedagang crypto. Walau bagaimanapun, percubaan sedemikian telah dibuat pada 10 November, tetapi harga boleh bertahan di atas paras $2 dan ditolak semula ke paras yang lebih rendah.

Mengikut tahap pivot point, resistance terdekat untuk harga ALGO ialah $2.18, diikuti oleh $2.28. Untuk tahap support, pedagang boleh menjangkakan sokongan terdekat pada $2, diikuti oleh $1.975.

Kesimpulan: Dari perspektif teknikal, sentimen keseluruhan untuk coin ALGO adalah menaik. Selain itu, pattern carta kenaikkan harga memberikan pandangan yang lebih positif untuk coin ini. Walau bagaimanapun, seperti yang dinyatakan sebelum ini Algorand mempunyai ecosistem tersendiri, dan berpotensi seperti Solana, cuma masa dan takdir yang akan menentukan sejauh mana algorand akan pergi.

Support – $2

Resistance -$2.5

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *