Analisis Semasa Kucoin: Harga KCS Breakout ATH

  • Harga KCS Token menembusi di atas zon resistance penting melebihi paras $20.
  • Jumlah 24H token ialah $88J dengan pertumbuhan 430%.
  • Pair KCS/BTC didagangkan pada 0.0003258 BTC dengan pergerakan harian sebanyak +3.68%
\"\"


Tindakan harga KCS Token menembusi di atas zon resistance $20 dalam carta mingguan. Selain itu, kenaikan tekanan belian baru-baru ini yang terbukti dengan lonjakan dalam volume dagangan urusniaga harian meningkatkan kemungkinan rally kenaikkan harga terus berlaku.

Analisis pivot point telah menunjukkan bahawa tahap resistance untuk Token adalah pada $25, diikuti dengan $30. Tetapi, penjual boleh menghadapi rintangan pada $15 dan $12 jika harga menembusi di bawah paras $18.

Harga KCS Token didagangkan pada $21.24; permodalan pasaran telah meningkat 9.26% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Di samping itu, volume dagangan harian meningkat sebanyak 430% pada hari terakhir.

Adakah Sudah Terlambat Untuk membeli Token KCS?
Harga token KCS mungkin bergelut untuk bertahan dengan mendatar di paras $20 dalam carta harian. Walau bagaimanapun, penembusan yang luar biasa dalam carta mingguan menunjukkan kenaikan harga dengan support belian yang kukuh.

\"\"

Carta harian menunjukkan bahawa harga token KCS berada dalam arah trend menaik. Ini disebabkan oleh fakta bahawa harga didagangkan lebih tinggi daripada EMA penting 20,50,100, 200. EMA akan berjaga-jaga terhadap sebarang penurunan harga token. Penunjuk RSI menunjukkan tahap kenaikan harga yang kukuh.

Penunjuk MACD menunjukkan garis isyarat penunjuk MACD meningkat setiap hari. Garis juga mengekalkan penjajaran kenaikkan harga. Ini adalah isyarat beli.

Kesimpulan: Peluang belian yang kukuh timbul daripada penembusan zon rintangan $20 dalam carta mingguan. Walau bagaimanapun, peluang pembalikan menurun juga besar jika tekanan belian turun pada sesi akan datang.

Resistance- $25 atau $30

Support– $15 dan $18

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *