Analisis Semasa Kadena: Bakal bersama kategori mothercoin

  • Barisan RSI harian coin KDA telah mencapai zon terlebih beli
  • Pasangan KDA/BTC didagangkan pada 0.0002739 BTC dengan keuntungan sebanyak 38.79%
  • Jumlah dagangan 24 jam untuk coin KDA ialah $192.2 Juta, menunjukkan kenaikan 223.2%
\"Kadena
Sumber- KDA/USD pada Tradingview

Oktober telah menjadi salah satu masa terbaik untuk semua pelabur KDA, di mana coin itu memulakan rali yang luar biasa dalam harganya. Mengira dari 1 Oktober, coin telah menunjukkan pertumbuhan 1165% dan telah menandakan tahap $19.38 sebagai Tinggi Sepanjang Masa baharu untuk coin KDA

EMA menunjukkan bahawa coin KDA berdagang di atas semua EMA 20, 50 100, 200 dan 200 yang penting, yang menunjukkan penjajaran arah aliran menaik.

Nilai RSI (BULLISH) ialah 88, menunjukkan sentimen menaik tentang coin ini kerana garisan RSI telah menunjukkan pertumbuhan yang ketara, menyokong rali yang berterusan. Walau bagaimanapun, analisis mendapati coin telah mencapai tahap terlebih beli.

9 EMA Bertindak Sebagai Sokongan Dinamik Untuk KDA Dalam Carta Jangka Masa 4 jam

\"\"
Sumber- KDA/USD pada Tradingview

Coin KDA kini telah berhenti pada tahap $19.38 dan menunjukkan penarikan balik seminit dalam carta teknikalnya. Tambahan pula, nampaknya 9 EMA menyediakan sokongan dinamik kepada coin KDA dan juga boleh menawarkan isyarat awal jika harganya mula memberikan pembalikan menurun.

Mengikut tahap pangsi tradisional harian, resistance terdekat untuk harga KDA ialah $20, diikuti oleh $24. Dan untuk pihak yang bertentangan, support terdekat yang boleh dijangkakan oleh pedagang crypto ialah $16.2, diikuti oleh $12.3.

Penunjuk penumpuan purata bergerak (BULLISH) menunjukkan kedua-dua garis isyarat MACD dan garis isyarat bergerak lebih tinggi daripada zon neutral (0.00), menunjukkan sentimen kenaikan harga dalam coin KDA.

Kesimpulan: Dari perspektif teknikal, coin KDA menunjukkan aliran menaik yang kukuh dalam carta tanpa tanda-tanda pembalikan yang betul lagi. Oleh itu, peniaga trend yang mencari peluang dalam Pasaran Kripto boleh mempertimbangkan perdagangan dalam coin KDA.

Sokongan: $13.20

Rintangan: $18.38

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *