Harga Token Chainlink Bakal Memecah ATH

  • Harga token Chainlink terbang melebihi 55-EMA
  • Jumlah dagangan 24 jam ialah pada $1,087 juta.
  • Pasangan LINK/BTC didagangkan positif sebanyak 0.6% pada 0.00050819 BTC.
\"\"
Sumber: LINK/USDT on TradingView

Purata Pergerakan (EMA) Dalam carta harga harian token Chainlink yang mengandungi 8.13,21.55 EMA, ia adalah sokongan yang boleh dipercayai untuk pergerakan harga mata wang. Pelabur boleh mendapati bahawa harga bergerak di sekitar garis kuning dan menjamin aliran menaik untuk LINK selagi harga berada di atas purata bergerak.

Jumlah dagangan (1.304 M) berada di bawah purata pergerakan 20 hari (5.994 M). Jumlahnya rendah, jadi kos berkurangan. Pelabur juga mungkin melihat penurunan dalam volum. Ini menunjukkan bahawa turun naik luar biasa adalah perkara biasa pada hari dagangan berikutnya.

\"\"
Sumber: LINK/USDT on TradingView

Carta harga harian token Chainlink semakin meningkat. Bergantung pada pergerakan harga, support adalah antara $20 dan $22. Sebaliknya, resistance yang anda patut cari ialah $34- $36.

RSI menunjukkan isyarat 60 (bullish) dengan ramalan belian jangka pendek. Pelabur mungkin mendapati bahawa garis RSI penunjuk sedang naik ke atas. Peningkatan boleh berlaku pada hari dagangan akan datang.

MACD menunjukkan tanda bullish di atas garis isyarat pada 15 Oktober, menunjukkan isyarat beli. Di samping itu, pelabur boleh melihat bar hijau dalam penunjuk histogram.

Kesimpulan
Chainlink kini didagangkan pada $31.95 dengan volum dagangan 24 jam sebanyak $1,087,886,374. Harga pautan telah meningkat sebanyak 2.6% dalam tempoh 24 jam yang lalu. 460 juta syiling sedang dalam edaran, dan terdapat sejumlah 1 bilion syiling.

RSI dan MACD menunjukkan isyarat beli. harga telah melantun dari zon sokongan. Tinjauan pasaran juga menunjukkan bahawa pattern ini akan terus meningkat pada hari dagangan akan datang.

Tahap Rintangan: $34- $36

Tahap Sokongan: $20- $22

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *