Apa Itu HedgeTrade (HEDG) – Review Harga

Kategori : Asset Management
Ecosistem : Ethereum ERC-20 
Perkhidmatan : Asset Management /MarketPlace
Jumlah Supply :Unlimited
CODAM Rank : Tier 3

Website :https://hedgetrade.com/

Aplikasi :https://app.hedgetrade.com

Dilancarkan di bawah naungan memperjuangkan revolusi perdagangan sosial dengan bantuan teknologi blockchain, kenaikan pantas platform HedgeTrade pada tahun 2019 membuat banyak kejutan di kripto. Sehingga Ogos 2019, mata wang itu terdapat di antara 50 crypto teratas, didorong oleh promosi aplikasi desentralisasi HedgeTrade (dApp). Aplikasi ini direka khas untuk memberi pengguna analisis, ramalan perdagangan cryptocurrency dan, sebagai bonus, kandungan pendidikan. Matlamat utamanya adalah untuk menjadi jambatan antara pemula dan pedagang berpengalaman yang sering dipisahkan oleh jurang pengetahuan yang besar ketika datang ke perdagangan sosial. Dengan HedgeTrade, pengguna yang lebih berpengalaman disediakan platform yang membolehkan mereka berkongsi pengetahuan dan memperoleh beberapa token HEDG dalam proses untuk memberikan maklumat yang tepat.

Pada masa yang sama, pengguna yang kurang berpengalaman dapat membeli ramalan perdagangan, yang dibungkus dalam bentuk blueprint yang disebut, yang selanjutnya dijamin oleh kontrak pintar HedgeTrade.

HedgeTrade berusaha untuk memperbaiki apa yang dapat ditawarkan oleh sistem perdagangan tradisional dari segi kegunaannya kepada pengguna biasa dan pengguna baru. Walaupun calon peniaga bebas untuk mendapatkan nasihat daripada pelbagai orang yang mempromosikan diri mereka sebagai pakar, mereka sebenarnya meletakkan nasib kewangan mereka di tangan beberapa orang, dengan sedikit atau tanpa jaminan. HedgeTrade berusaha untuk menyatukan pedagang yang berpengalaman dan prospektif dan memastikan ramalannya selamat di blockchain. Ini digabungkan dengan sistem insentif yang dapat membuat penasihat profesional berdiri teguh di belakang nasihat mereka. Sekiranya ramalan tersebut terbukti betul, orang yang membuatnya dapat memperoleh hasil daripada pembeli. Sekiranya ramalan yang salah, pengguna yang membeli ramalan tersebut diberi pampasan daripada mereka yang membuat ramalan tersebut.

Oleh kerana pelaburan jenis lindung nilai sering terdedah kepada pergerakan harga yang berbahaya, platform HedgeTrade berusaha untuk mengatasi turun naik harga ini dengan memberi peluang kepada pengguna untuk menurunkan risiko ini. Ini dilakukan dengan mendapatkan akses ke data perdagangan yang dihasilkan oleh komuniti yang dibina di sekitar platform. Dalam proses itu, melarang pintu kepada peniaga yang kurang teliti harus membantu HedgeTrade memperoleh kelebihan ketelusan berbanding platform perdagangan tradisional, yang selanjutnya diperkuat oleh reputasi blockchain sebagai platform penyimpanan rekod yang tidak berubah dan tahan terhadap gangguan.

Akhirnya, HedgeTrade direka secara unik untuk memenuhi keperluan pasaran crypto secara keseluruhan, yang membolehkannya memanfaatkan potensi teknologi kewangan yang berkembang pesat. Pembangun platform HedgeTrade berharap dapat melihat ciptaan mereka bergerak pada gelombang populariti pilihan perdagangan peer-to-peer yang mendapat perhatian dengan peningkatan blockchain. Dengan HedgeTrade, pengguna harus lebih bergantung pada broker dan institusi kewangan pihak ketiga, yang membolehkan mereka mencuba perdagangan tanpa mempunyai akses kepada dana yang besar dan tanpa mengira tempat kediaman geografi mereka. Pada waktunya, faedah ini harus mendorong HedgeTrade dan platform serupa ke barisan hadapan ekonomi digital yang bertenaga blockchain.

Founder : Peter Danihel dan Frank Danihel

\"\"/

Penjualan token untuk projek itu berlaku pada akhir 2018, di bawah naungan syarikat Rublix yang menawarkan produk teknologi kewangan yang dipasangkan dengan pelaksanaan blockchain. Kakitangan utama di belakang syarikat ini termasuk Dave Waslen (CEO, pengasas bersama), Peter Danihel (pemaju utama, pengasas bersama) dan Frank Danihel (COO).

Nama Syarikat : Rublix

\"\"

Bermula dengan harga $0.14 pada Disember 2018

\"\"

Ia memuncak ke harga $2.98 pada Febuari 2020, walau pun ia jatuh keparas $0.45

\"\"

Kini diparas harga $1.50 , harganya dijangka memuncak ke all time high semula.

\"\"

Secara ringkas nya dari spekulasi harga yang boleh saya andaikan :

Jangkaan Harga HedgeTrade

Tahun 2021 = $1.50

Tahun 2022 = $3

Tahun 2023 = $7

Tahun 2024 = $10

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *