Apa Itu Voyager (VGX/ETHOS/BQX) – Review Harga

Kategori : Asset Management
Ecosistem : Ethereum ERC-20 
Perkhidmatan : Asset Management/Wallet
Jumlah Supply :222,295,209 (222 Juta)
CODAM Rank : Bottom Tier 2

Website :https://www.investvoyager.com/

Aplikasi :https://www.ethos.io/

Secara rasmi, Ethos Token (ETHOS / BQX) diganti semula menjadi Voyager Token (VGX)

Pada bulan November, token broker, token utiliti dinamik untuk memberi kuasa kepada platform perdagangan dan broker kripto tanpa komisen iaitu, Voyager.

Ethos Token (ETHOS) menjenamakan semula kepada Voyager Token (VGX). Ini merupakan langkah penting untuk mengintegrasikan produk dan komuniti Voyager dan Ethos. Penjenamaan semula ini akan memberi komuniti dan syarikat gabungan peluang luar biasa untuk membina Broker Crypto Terkawal yang wajar dimiliki oleh pasaran kripto.

Ketika pasukan Ethos dan Voyager pertama kali bertemu, kedua-dua pihak menyedari bahawa ada visi dan misi yang sangat dikongsi bersama. Ethos didasarkan pada idea membina ekosistem kewangan yang terbuka, selamat dan adil untuk semua orang. Voyager menjadikan pasaran kripto lebih mudah diakses dan selamat untuk pengguna, dan produk mereka sangat sesuai dengan visi Ethos yang asal. Kedua-dua belah pihak memiliki teknologi dan kepakaran yang saling melengkapi dan tahu bahawa dengan bekerjasama, akan memiliki sumber daya dan upaya.

Sejak pengumuman penggabungan itu, Ethos dapat mempercepat pertumbuhan dan pengembangan Voyager, baik dengan meningkatkan pemerolehan pelanggan dan dengan membuka ciri produk tambahan seperti deposit dan pengeluaran kripto. Pembuatan produk yang pesat ini hanya menunjukkan sebilangan besar potensi kerjasama.

Sebagai tambahan kepada utiliti token Ethos yang ada untuk memberi kuasa kepada Universal Wallet, fungsi baru akan ditambahkan untuk membolehkan Dagangan Langsung, dana simpanan sendiri berserta potongan diskaun dan ganjaran tunai kepada peniaga yang menggunakan aplikasi Voyager dan perkhidmatan broker.

Founder : Steve Ehrlich

\"\"/

Nama Syarikat : Voyager

\"\"

Bermula pada tahun 2017 dikenali sebagai Bitquence berharga $0.15

\"\"

Ia telah memuncak keharga $12.47 pada 2018, dan ketika era bubble bitcoin berlaku harga telah jatuh menjunam,

\"\"

Semenjak dari itu harganya telah mendatar dibawah harga $0.10, Walaupun mereka memperbaharui branding baru iaitu Ethos , namun ia masih tidak berjaya untuk mendaki semula. Sehinggalah , kerjasama diantara Ethos dan Voyager terhasil dan kini ia berada di paras harga $2.95.

\"\"

VGX berpotensi untuk kembali ke harga All time highnya. Secara ringkas nya dari spekulasi harga yang boleh saya andaikan :

Jangkaan Harga Voyager

Tahun 2021 = $4
Tahun 2022 = $10
Tahun 2023 = $15
Tahun 2024 = $25

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *