Apa Itu Neo (NEO) – Review Harga

Kategori : Smart Contract Platform
Ecosistem : Neo Ecosystem
Perkhidmatan : Smart Contract Platform
Jumlah Supply :100,000,000 (Juta)
CODAM Rank : Tier 2

Website :https://neo.org/

Aplikasi :https://neo.org/dev

Neo satu Coin yang mempunyai tujuan untuk menjadi matawang transaksi harian digenerasi internet yang akan datang .Neo Coin kini ber ekonomi baru di mana pembayaran, identiti dan aset digital digabungkan.

Pada mulanya dikenali sebagai Antshares, projek ini dipercayai sebagai blockchain awam pertama di China ketika dilancarkan pada Februari 2014. Platform sumber terbuka kemudiannya dijenamakan semula ke Neo , 3 tahun kemudian.

\"\"/

Selain mewujudkan komuniti Developers di seluruh dunia yang membuat infrastruktur baru untuk rangkaian dan halangan masuk yang lebih rendah, Syarikat di sebalik projek ini mengendalikan inisiatif EcoBoost yang dirancang untuk mendorong orang membina aplikasi Smart Contract di atas blockchain Defi mereka.

Salah satu titik penjualan unik dari blockchain Neo adalah pengembangan berterusannya, yang membantu memastikan bahawa ia adalah futureproof dan dapat mengatasi kenaikan permintaan secara mendadak. Seperti disebutkan sebelumnya, projek ini telah mengembangkan Neo 3.0 – meningkatkan keamanan jaringan dan memungkinkan sejumlah besar transaksi per saat diproses.

Berapa banyak duit syiling Neo (NEO) yang terdapat dalam edaran?

Pada masa penulisan, terdapat 70.5 juta NEO yang beredar – dan jumlah bekalan 100 juta. Token NEO tidak dilombong, dan memang 100 juta daripadanya dihasilkan semasa blockchain dilancarkan.

Token ini diedarkan secara 50/50 – dengan separuh diberikan kepada peserta penjualan token, dan separuh lagi dibahagi di antara developer dan komuniti NEO. Pada masa itu, disahkan bahawa dana ini akan digunakan untuk melabur dalam protokol blockchain lain yang disokong oleh organisasi NEO.

FOUNDER : DA HONGFEI

\"\"

Nama Syarikat :

\"\"

NEO dilancarkan pada tahun 2014 berharga $0.03, pada waktu itu ia bernama Antshares. Namun pada tahun 2017 Antshare telah menukar namanya ke Neo Coin dilancarkan dengan harga 0.55$

\"\"

Namun pada Januari 2018, Nilai Coin ini telah naik secara mendadak sebanyak 200 kali ganda sehingga mencecah 200$

\"\"

Namun pada awal tahun 2018 setelah China menguatkan larangan dagangan Cryptocurrency, harga NEO mula jatuh., Coin Neo ini juga merasai penurunan yang mendadak dan akhirnya kini telah stabil dibawah paras $20.00. Ia sering disamakan dengan Ethereum versi Cina.

Negara China hari ini masih lagi menjalankan Akta larangan Cryptocurrency, Jadi perkembangan NEO Coin ini tidak boleh dijangka atau diramal sehinggalah pemahaman tentang matawang crypto ini dibuka luas. Secara ringkasnya saya meramalkan.

Jangkaan Harga NEO

Tahun 2020 = $16.50
Tahun 2021 = $44.3
Tahun 2022 = $54.80
Tahun 2023 = $300.00 (Jika China membatalkan Larangan Cryptocurrency)
Tahun 2024 = $600.00

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *